hola, soc la Cristina!

em vols conèixer una mica més?

Sóc la Cristina, actriu i docent d’arts escèniques. Combino els treballs interpretatius teatrals amb l’ensenyança artística de teatre, dansa, expressió corporal i estimulació musical. M’agrada crear i realitzar projectes pedagògics destinats a diferents edats i col·lectius. Treballo per a llars d’infants, escoles de primària i secundària, escoles de teatre i ball… Les meves classes i tallers estan destinats a infants, joves, adults i persones amb diverses necessitats especials.

Com a actriu creo espectacles i contacontes per a infants i joves on hi integro diferents llenguatges; el teatral, el musical i el plàstic. També realitzo diferents projectes per a adults, com obres de teatre i activitats teatralitzades. 

CREIXENT AMB ART és el meu projecte. Créixer amb art és créixer envoltat de música, de teatre, de dansa i de joc. És créixer desenvolupant la creativitat i la imaginació. Combinant tots els meus coneixements artístics i pedagògics creo espais i moments plens de moviment, de ritme, de joc i llibertat. 

Llicenciada en Art Dramàtic al Col·legi del teatre.

Postgrau en Pedagogia Teatral a l’Institut del Teatre.

Estudis de Psicomotricitat, Dansa i Estimulació musical.