Classes de dansa

Lindy hop i swing solo

Alegria desbordant als peus i al cor

La música swing és un estil de jazz i també un ball que es va originar als Estats Units a finals dels anys 20. El swing es balla actualment arreu del món i es caracteritza per ser un ball divertit, contagiós i social. Ballar swing és impregnar-se de llibertat i de felicitat.

La música swing es pot ballar de moltes maneres: el lindy hop, el blues, el claqué, el balboa, el swing solo … Ballem? 

Aquestes són les dues propostes de ball:

  • Lindy hop: és un ball en parella. És molt dinàmic, divertit i inclusiu, ja que quan balles vas canviant de parella. Durant les classes de lindy hop s’ensenyen els passos més populars d’aquest estil de ball, i el més important, es balla i es practica molt!
  • Swing solo: és un ball individual. També s’anomena xarleston o jazz steps. És un ball destacat per moviments improvisats, fluids i naturals. Molts dels seus passos s’utilitzen pel lindy hop i permeten al ballarí tenir més recursos a l’hora de ballar amb parella. Durant els tallers de swing solo s’ensenyen passos, coreografies i s’improvisa.

Si tens una escola de ball i vols fer-hi swing, o ets una associació o un ajuntament i voldries fer un taller puntual, o vols rebre classes particulars, contacta amb mi!

A qui va dirigida l’activitat?
Per adults
On es realitza?
Es pot realitzar a escoles de dansa, centres cívics, locals socials, etc.
Quan dura?
1 hora o 1:30
Quina continuïtat te?
Taller regular o puntual

ESPECTACLES I CONTACONTES