Animalets i Animalots

El món està ple d’animals, d’animalets i d’animalots. N’hi ha de totes mides: de grans, de mitjans i de petits. N’hi ha que viuen al mar, al riu, al bosc, a la selva, a la ciutat o al desert. N’hi ha de totes formes i colors: de punxeguts, de tovets, de peluts, de verds, de blaus, de brillants, de tots tipus!

A la Cabana dels Animals la Cristina hi ha posat els animals més especials i així poder explicar moltes històries sobre ells. Esteu preparats i preparedes per conèixer bitxus petits petits o animals grans i ferotges? Obriu bé les orelles perquè ens aquest espectacle escoltareu contes com el Peix Irisat, El Lleó i el ratolí o El Cargol i l’herba de poniol.

 

Per més informació, contacteu amb Creixent amb Art.

Format:
Espectacle de contes.

On es realitza?
Biblioteques, llars d’infants, escoles i diversos espais.

Autoria dels contes:
Diversos autors.

Creació / actriu:
Cristina Noguer

Edat recomanada:
1 a 6 anys

Durada:
35 minuts