Coloríssim

BLAU, LILA, VERD, TARONJA, GROC, VERMELL, MARRÓ, ROSA… quants colors! El món està ple de colors, voleu descobrir-los amb un munt de contes i cançons molt colorits? Som-hi!

La Cristina us explicarà un munt d’històries on els protagonistes absoluts són els colors. Coneixerem mons màgics amb el conte “La muntanya màgica dels colors” i farem nous amics amb el preciós conte “El petit Blau i el petit Groc”. A més cantarem cançons protagonitzades per tots els colors, descobrint d’aquesta manera quin color té cada cosa.

“Coloríssim” és un espectacle visual i plàstic, pensat pels més petits de la casa, però també per tota la família. Els nens i nenes hi tindran molt a dir, i es quedaran amb la boca oberta mirant i escoltant històries que surten de caixes de colors, de llibres, titelles, i moltes coses més. No us perdeu tot el que passa en el màgic món dels colors.

Format:
Contacontes 

On es realitza?
Bilioteques, llar d’infants, escoles i diversos espais. No requereix condicions tècniques concretes.

Autoria dels contes:
Diversos autors.

Creació / actriu: 
Cristina Noguer

Edat recomanada: 
0 a 3 anys / 3 a 6 anys

Durada:
30 minuts